Facebook

Beoordelingen van Cafetaria 't Hoekje Nijkerk

Recente recensies van Cafetaria 't Hoekje Nijkerk

4 sterren na 116 reviews

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een hele groep kinderen te eten voor Sint Maarten en vooraf via messenger snel en duidelijk contact gehad. Uiteindelijke bestelling ging makkelijk en exact op afgesproken tijdstip afgeleverd.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb 45min moeten wachten

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker gegeten 👍🏻

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we om 16.59 uur bestellen voor de bezorg van 18.15 uur, en dat je dan gelijk een bericht ontvangt dat de bezorging om 18.20 uur wordt. (een "overleg-telefoontje" is klantvriendelijker, we bestellen op tijd vanwege verplichtingen) Werkelijke bezorgtijd is 18.25 uur. Kwaliteit is zoals we gewend zijn bij jullie. Super !!!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde soep was omgevallen in de zak, waardoor de bekers voor de helft leeg waren.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Genoeg keus en altijd goed te eten!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd! Stoofvlees is ook een aanrader.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Top openingstijden. Lekker eten

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Uw klant gebruikt een vals email adres. Gelieve geen bestellingen meer aan te nemen via albert2@gmail.com en uw klant erop te wijzen dat hij zijn correct email adres dient te gebruiken. U kan een email verificatie uitvoeren om dit in de toekomst te vermijden !!!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was veel te zout

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, en super lekker eten!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was goed en lekker

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed en warm. alleen de pinda saus had iets meer mogen wezen. Maar veder was alles goed.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima!!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekkere friet en snacks, vriendelijke mensen, snelle bezorging

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had geen geld bij zich en de kip was taai en de frikandellen hadden te lang in het gezeten beetje jammer weer weer niet of we nog wel weet keer bestellen want er is altijd wel wat bij hun

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim van tevoren besteld, bijna 20 minuten te laat geleverd.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat smaakt niet lekker. Frisdrank vergeten, saus vergeten. Bezorger belt zijn baas wordt gewoon niet opgenomen. Laatste keer!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker van ons een 10 bezorger was op tijd. Al het eten was nog warm.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt slecht had twee dobben kroketten besteld maar die zagen eruit alsof ze zelf hier heen zijn komen lopen patat was al bijna koud de kipnuggets waren klef en nat en bikna koud overal slecht

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service en goede kwaliteit!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om via de website te bestellen en bezorgen. Bezorging is keurig en wordt goed aangegeven met tijdstip, en eten was lekker warm en lekker..erg tevreden

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt wel of de gehele bestelling er gewoon ingegooid was. Doos met extra broodje warm vlees lag onder in de plastic tas. De grote frikandel speciaal was uit de zak geschoven en lag op het warm vlees. Wat een bende en schandalig als je voor ong 27,00 euro besteld. Slechter afleveren.kam gewoon.niwt

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saus en de patat lag meer naast het bakje dan in het bakje. Hamburger was niet lekker. De eerste bezorger was neet erg vriendelijk meer chagarijnig. Douwde de bestelling in mijn handen en ging er vandoor

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een half uur te laat en koud

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

i never ordered there. email theft/abuse

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een bestelling gedaan met bezorgtijd 17.30..Onze bestelling was keurig op tijd (en lekker warm) Erg tevreden!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed Lekker en snel .. Geen opmerkingen alles was perfect.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld met elkaar van overheerlijke patat met frikandellen. Het was lekker warm en goed verpakt!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was perfect zoals atlijd ik ben zeer tevreden.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijd.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep en de patat waren niet lekker frikandel zat rare smaak aan heb meteen weggegooid zijn we niet van jullie gewent

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service, voor de bezorgers zou een scooter beter zijn.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon top en genieten! We werden keurig op de hoogte gehouden m.b.t. levering. En het was nog kraakvers ook. Heerlijk

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Goede kwaliteit, eten bij levering goed op temperatuur, geen slappe patat... Helemaal prima.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima binnen de tijd . Verder eten niet erg hoge kwaliteit , broodje warm vlees was naar mijn mening geen broodje warm vlees maar stukjes aan gebrand hard vlees erg smerig . De patat was slap en de saus waar je voor betaald was erg karig. Kortom niet voor herhaling vatbaar

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed wel beetje afgekoeld, maar ja dat kan gebeuren als de bezorger ook nog een heel stuk moet fietsen. waarom geen scooters?

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet echt heel lekker harde patat en bakje was kapot en te weinig saus voor een catamaran

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg koud. Kregen e-mail dat om 19.08 de bezorger onderweg was en om 19.22 ps het eten hier. Terwijl we op 5 minuten fietsafstand wonen. Jammer! Hierdoor het eten niet opgegeten.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten een bakje satesaus, broodjes voor kroket en de patat was heel slap en niet lekker! Uiteindelijk ik opgebeld gingen jullie ontkennen dat jullie een thuisbezorg service hadden en jullie hingen gelijk op.. Slechte zaak die niet met klanten om kan gaan en niet de bestelling goed doorneemt. .

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Patat was veeel te doorbakken graag volgendekeer niet meer doen

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Zeer netjes. Ook goede patat en grote porties in een familiezak.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

werd 20 min later bezorgd dan de tijd dat ik doorkreeg, wanneer het bezorgd zou worden. Het eten is verder van goede kwaliteit

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet te eten de soep was te dik je lepel stond recht overheid in je kom de karbonade was veel te droog en catamaran was een frikandel vergeten en saus was ook heel weinig daar betaal je zoveel geld voor voor troep wat bniet te eten is voor ons geen hoekje meer

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aardige bezorger en lekker eten

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu al een paar keer besteld hier, en telkens weer is het helemaal top! Lekkere en originele snacks, telkens eerder bezorgd dan aangegeven. Helemaal super! Broodje pulled pork is een echte aanrader!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zak patat lag onderin de tas met nog snacks erboven en de zak was dicht met als gevolg slappe patat. Tip: zak open laten en in aparte tas .

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teveel saus over de berenklauw en berenklauw was koud

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was heel koud en slap en de soep was lauw hopelijk doen jullie er iets mee anders raak je trouwe klant kwijt

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang was lekker maar mocht iets meer zijn in verhouding tot de friet. Voor de rest was het warm en smaakte het goed.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

L.s. Onze zin en trek in frites werd ernstig verstoord toen de bezorgster de tas met de bestelling kwam afleveren... Alles lag door elkaar... Alles zat, maar dan ook echt alles, zat onder de satésaus. Alleen het bakje satésaus niet, die was helemaal schoon! De frikandellen zonder en speciaal konden we niet onderscheiden doordat ze allebei evenveel uitjes, curry en mayonaise hadden, die met een inkeping was denk ik de echte. Aangezien we niet voor niets 1 frikandel zonder hadden besteld voor iemand die geen saus lust, had hij géén frikandel. Zo waren er ook nog een aantal gerechten helemaal doordrenkt door de satésaus. Helaas heb ik gisteren niet gelijk aan de bel kunnen trekken omdat de bestelling ook nog te laat was en ik een afspraak in Amersfoort had en geen tijd had om te wachten op een eventuele nieuwe bestelling. Al met al zo zonde, we hebben gelukkig betere ervaringen met deze snackbar. Toch zullen we voorlopig geen bestellingen laten bezorgen, we halen het wel als

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed en op tyd

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tyd en het was weer goed

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was te laat onze friet en snacks waren al erg afgekoeld hij kon adres niet vinden niet eens gebeld van waar moet ik wezen echt slordig

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle bezorging, lekkere patat en snacks!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frikandel was erg taai en koud. De bitterballen van de 9 6 stuk en er waren er zelf helemaal platgedrukt. Bij broodje warm vlees was alles eraf en zat aan de zijkant van het bakje. Patat koud. Van de bal gehakt met saté saus zat deze aan het papierenzakje Kortom denk ik dat de tas gevallen is en dan gewoon uitleveren. Erg ontevredenheid. En niet te eten

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect en de bezorging was snel

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er zelfs eerder dan er werd gezegt

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op tijd geleverd en smaakte heerlijk!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online besteld. Kregen tijdsindicatie gemaild. Netjes op tijd en per fiets bezorgd op de camping. Helemaal top. Eten was nog goed warm en prima te eten! Bedankt voor de service

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super vriendelijk en wat een goede snackbar.. Dit word ons vaste snackbar, echt een aanrader

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er over mijn pikantocatarmaran satesaus ipv speciaal curry gebeld en heb een nieuwe gehad super goed opgelost en foutje is menselijk?

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

slecht , 1: de sate saus wat in een bakje zat was open en is door het hele zakje gegaan. 2: de frikandellen speciaal lagen scheef waardoor de saus in het zakje zat en niet op de frikandellen. 3: jullie waren de mayonese vergeten bij de sate menu.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer over heerlijk

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia waren erg snotterig en mayonaise op de slaatje was vergeten terwijl we het wel besteld en betaald hebben

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder nooit klachten, nu al 3x op een rij iets mis met de bestelling of bezorging. Bij melden van klacht krijg je de vraag of je later terug kan bellen, en later krijg je te horen dat je terug gebeld wordt wat niet het geval is. Heel jammer want ondanks dat we altijd erg tevreden waren gaan we toch de volgende keer ergens anders bestellen.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Patat was heel erg zout en frikandellen waren niet helemaal gaar beetje jammer normaal altijd heel goed

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pulled pork was erg droog zat geen saus op en wat minder zout op de patat zou welkom zijn de volgendekeer

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

super lekker eten en goed warm!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel geleverd!

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd heerlijk en niks te klagen, maar nu waren de patatjes slap en de frikandel lauw

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

schoon, professioneel, vriendelijk en behulpzaam vers eten ,smakelijk

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel!!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit en lekker warm

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tonight i'll be a naughty girl. wederom is het culinair hoogstandje goed te tjappen. een meisje van 10 kan hier vreten als een echte o.g. aight!

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu bakje was kapot de zat vanalles in de tas beetje jammer let de volgendekeer daarop alstublieft de bezorging was perfect en mooi optijd

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was te hard gebakken cheeseburger bestel wel graag volgende keer kaas op

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect en mooi optijd en zeer lekker

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de karbonade deze keer droog en taai, voor de rest was alles heerlijk en de bezorging is altijd goed!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en vriendelijk personeel

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

De patat was prima. Jammer dat de Pikantomaran weinig saté saus had voor de pikanto’s en dat de pikanto’s waren ingesneden.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. Goed warm en lekker doorgebakken patat. Dit gaan wij Baker doen?

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, correcte levering van de bestelling. Precies op tijd klaar !!! Bedankt

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer smakelijk Zeker een aanrader

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima service, op tijd de bestelling klaar.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

een plus puntje, als jullie gaan bezorgen ?

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Super snackbar. Altijd vriendelijk, lekker druk en lekker eten.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima